Waarom deze aanpak?

Het verkeer wordt steeds drukker en moeilijker. Het theorie examen is ook steeds steeds moeilijker geworden.

Een goede theoriecursus leert jou de regels in van verkeer. Hierdoor wordt het makkelijker om zeker en veilig te rijden. Ook verbetert het je inzicht. Hierdoor kun je je goed aanpassen aan het andere verkeer.

(Dit zijn ook de belangrijkste punten tijdens je rijexamen. Daarom zitten deze onderwerpen in het theorie-examen.)

Én je gaat vlotter door je rijlessen wat je uiteindelijk minder lessen kost.
Dan is het nog belangrijk dat je weet hoe het CBR de vragen stelt en dat je hiermee oefent. Dat je de instinkers herkent en leert hoe je de verkeerspuzzeltjes oplost.

Lesmateriaal

Bij theoriekantine krijg je een makkelijk te begrijpen boek met een online oefenomgeving waardoor je de lesstof goed kunt inoefenen. Deze staat in een online omgeving, samen met videolessen zodat je de lessen terug kunt kijken, extra uitleg, tips en nog veel meer. Hierdoor kan iedereen op zijn manier leren.

Groepsgrootte

Bij theoriekantine wordt in kleinere groepen lesgegeven. De cursisten krijgen de ruimte vragen te stellen.

Cursusduur

Bij theoriekantine wordt 6 avonden lesgegeven waardoor er ruimte is voor herhaling, ezelsbruggetjes, persoonlijke aandacht en een goede voorbereiding op het examen met proefexamens.

Docent

De docent geeft zelf dagelijks les en legt het zo uit dat de theorie begrijpelijk wordt. Hiervoor worden ook extra filmpjes gebruikt, voorbeelden uit de praktijk, ezelsbruggetjes, etc. de docente houdt de cursisten in de gaten of het begrepen wordt. Er is dus ruimte voor persoonlijke aandacht.

Zelfstudie

Bij theoriekantine zul je tijdens de cursus zelf moeten leren. De stof is erg veel dus alleen opletten in de les is niet genoeg. Sommigen hebben hier moeite mee. Hierom wordt steeds stapje voor stapje huiswerk opgegeven zodat het niet teveel wordt.

Wat kost het

De cursus kost € 125,-. Hier komt jouw uitgekozen examen nog bij. Zo kies je altijd het examen dat bij jou past.

Waarom TheorieKantine?

Bij theoriekantine leer je het goed, met duidelijke uitleg zodat je het ook echt begrijpt. De makkelijk ezelsbruggetjes gaan je ook echt helpen het te onthouden. De docent heeft oog voor jou, is geduldig en legt het zo uit zodat jij het begrijpt.

Het lesboek is makkelijk te begrijpen boek en je oefent online de leerstof goed en op een leuke manier. We verdelen de leerstof over 6 avonden zodat je genoeg tijd hebt om te leren. Je krijgt tips en tricks en het laatste nieuws van het CBR. Je oefent ook de hele cursus door met precies de vraagstelling van het CBR en de laatste les doen we echt examentraining.

Je krijgt toegang tot ons leerlingenportaal met extra hulpmiddelen en samenvatting.

De groepjes zijn klein en er is veel persoonlijk contact met de docente. Je kiest bij ons ook het examen bij het CBR dat bij jou past. Of je moeilijk leert of juist makkelijk, bij ons zit je goed, wij zijn er voor iedereen.
Oftewel, kiezen voor theoriekantine is een geslaagde keuze!

Wat krijg je hiervoor?

Hiervoor krijg je 6 avonden les in een kleinere groep met veel persoonlijke aandacht, veel uitleg en herhaling. Ook zit het theorieboek met online oefenomgeving bij de prijs in, net als het leerlingportaal met de videolessen, extra uitleg en tips. Ook krijg je nog een code met complete oefenexamens zoals het CBR doet. Deze moet je vaak bij andere opleiders nog apart kopen. Zo heb je een compleet en goed pakket om te slagen voor je theorie examen.